Elektrotechniek

Elektrische installaties zijn veel meer dan alleen elektrische apparaten. Het gaat hierbij om het geheel van de elektrische voorzieningen: de apparatuur, de aansluitingen en de verbindingen. De elektrotechnische installatie in bijvoorbeeld een woning bestaat uit de verdeelkast, de kabels, de schakelaar, de stopcontacten en de lichtknopjes die daaraan verbonden zijn. Kortom: de infrastructuur binnenshuis die nodig is om apparaten te voorzien van elektriciteit.

Installatie & Onderhoud
BMS uitzendbureau werkt grotendeels voor grote bedrijven. Voor BMS is het belangrijk, dat men goede werkzaamheden worden verricht en een goede eindresultaat opgeleverd word, dat helemaal aansluit aan u wensen en behoeften. Voordat we beginnen met het werk maken we een uitgebreide plan met u, zo weten we hoeveel personeel nodig is voor het grote project. Wij als bedrijf proberen dan op een snelle en professionele manier het werk te voldoen. Uw tevredenheid is voor ons in belang.

Grote projecten
Voor het aanleggen van elektriciteit in de nieuwbouw heb je een professioneel nodig. Een opdracht als deze kan je niet zomaar aan iemand laten doen. BMS uitzendbureau is een bedrijf die meer dan 25 jaar ervaring heeft in het gebied van het bedradingen en herbedradingen van elektriciteit. Door jaren ervaring en het nodige kennis werken we aan grote projecten en verzorgen we de bedradingen van de elektriciteit van de gebouwen. Door een genoeg aan technische personeel komen we nooit te kort en nemen we grote projecten aan.

Elektrotechnische Werkzaamheden

  • Aansluiten en installeren van schakelmaterialen en verdeelinrichting
  • Bedrading en aanleggen van elektriciteit
  • Bekabeling en bedrading van licht installatie en kracht installatie
  • Elektrotechnische Installatie
  • Nieuw bouwwoning
  • Utiteitsbouw