Over Ons

BMS uitzendbureau is 20 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel. Voor ons is het van belang, dat we  gekwalificeerde en gemotiveerde vakmensen op elk niveau opleveren. Hierbij  bieden we onze opdrachtgevers altijd snel en op een professionele wijze de ideale ontmoeting. Mocht het zijn dat u als opdrachtgever niet tevreden bent en twijfels heeft, dan zullen we voor een andere alternatief zoeken.

Missie

De belangrijkste missie van Bms uitzendbureau is het bemiddelen tussen bedrijven (opdrachtgevers) en technisch personeel op een positieve manier en de  tevredenheid van beiden  partijen. Door het kennis en techniek, die wij beiden partijen opdrachtgever als technische personeel zullen geven,  zullen ze  groeien.

Visie

Door goede ervaring en inzicht op het afleveren van kwalitatieve diensten, leveren we een bijdrage aan de economische groei. Door gebruik van sociale media en de expertise van onze intercedent bieden wij flexibele P&O oplossing. De oplossing zal dan een positieve bijdrage leveren aan het succes van de opdrachtgevers en aan onze  technische personeel.

Over BMS

Ons Specialisatie

BMS Technisch Uitzendbureau B.V. is gespecialiseerd in uitzenden van technisch personeel, detacherings- en werving en selectiediensten aan. Daarnaast nemen wij ook projecten aan met ons eigen team.

Wij kennen de sector en hebben meer dan 20 jaar ervaring in huis en zijn VCA en NEN-4400-1 gecertificeerd.

Tevens beschikken onze monteurs naast jarenlange ervaring ook over een VCA certificaat en staan ze klaar om u te helpen de klus te klaren. Wij helpen u graag met onze diensten.

Uitzenden 90%
Detacheren 80%
Werving & Selectie 70%
Aannemen van projecten 60%